Hoppa till huvudinnehållet

Vara IBK föll i förlängningen mot Fagerhult Habo

Publicerad:
Vara IBK förlorade mot Fagerhult Habo IB
Vara IBK förlorade mot Fagerhult Habo IB

Vara IBK lyckades inte ta hem segern hemma mot Fagerhult Habo i division 2 Västergötland herr i innebandy, utan föll efter förlängning. Matchen avgjordes först i förlängningen där Fagerhult Habo var starkast, och slutresultatet blev 10-9.

– Vi gör en otrolig insats rent kämpamässigt och spelmässigt. Tre poäng hade inte varit helt orättvist, men vi tar ändå poäng av serieledarna, det visar att vi är ett lag att räkna med. Dagens plus går till hela laget - vi sliter för varandra i 60 minuter och det är underbart att se, kommenterade Vara IBK:s tränare Philip Alfredsson.

Det här var Vara IBK:s tredje uddamålsförlust den här säsongen.

Resultatet innebär att Vara IBK ligger kvar på femte plats och Fagerhult Habo toppar tabellen.

Lördag 17 februari 16.00 spelar Vara IBK borta mot Tranemo.

Artikeltaggar

Division 2 VästergötlandFagerhult Habo IBInnebandyVara IBKVara IBK Arena

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.