Hoppa till huvudinnehållet

Ny ägare till gård i Söne

Publicerad:

Ulf Ingemar Gillgren, 58 år, har tagit över fastigheten på adressen Söne Bergsgården 2 i Söne från Solveig Marianne och Sören Ingemar Gillgren.

Ägarskiftet i form av en gåva blev klart i november 2023. På gården finns ett hus med boyta på 167 kvadratmeter, betesmarker på 3 hektar, skogsmark på 12 hektar och åkermarker på 14 hektar. Även två ekonomibyggnader på totalt 491 kvadratmeter står på fastigheten.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerLidköpingLidköpings kommunVästra Götalands län

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.