Hoppa till huvudinnehållet

Klar seger för Skara mot Tranemo

Publicerad:
Tranemo IBK förlorade mot Skara IBK
Tranemo IBK förlorade mot Skara IBK

Det blev en klar seger för Skara vann på bortaplan mot Tranemo i division 2 Västergötland herr i innebandy. Skara vann med klara 8-2 (1-1, 3-0, 4-1).

– Tyvärr så var jag själv inte på plats så Sebastian Evertsson och Johan Björkman ledde laget idag och med den äran. Efter att ha sett korta sekvenser från matchen så känns det som det inte var något snack om saken i dagens match där Alfred Åkervall och John Ershede hade en mycket bra kväll med 4 respektive 5 poäng i kvällens match, kommenterade Skaras tränare Adam Billman efter matchen.

Första perioden var jämn. Skara inledde bäst och tog ledningen genom Alfred Åkervall efter 15.37, men Tranemo kvitterade genom Liam Andersson i slutet av perioden. Skara spelade bra i andra perioden och gick från 1-1 till 1-4 genom mål av Fabian Appell, Andreas Andersson och John Ershede. Även i tredje perioden var det Skara som var starkast. Laget vann perioden med 1-4 och matchen med 8-2.

John Ershede gjorde tre mål för Skara och två assist, Alfred Åkervall stod för fyra poäng, varav tre mål och Fabian Appell gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Skaras nya tabellposition är fjärde plats, medan Tranemo är på sjunde plats.

I nästa match möter Skara Fröjered hemma på fredag 1 december 19.30.

Artikeltaggar

Division 2 VästergötlandIdrottshallenInnebandySkara IBKTranemo IBK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.