Hoppa till huvudinnehållet

Nytt byggföretag startar i Grästorp

Publicerad:

Enligt Sivert Wilson Alltjänst AB själva kommer deras verksamhet bestå i att "föremålet för bolagets verksamhet avser arbete inom skog såsom röjningar och avverkning av skog. även bedriva byggverksamhet så därmed förenlig verksamhet."

Styrelseordförande är Sivert Wilson, 46 år.

Registreringen av företaget gjordes den 20 november, och det har sitt säte i Grästorp.

Bolaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Artikeltaggar

GrästorpNäringslivNya företagVästra Götalands län

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.