Hoppa till huvudinnehållet

Avbrott i traditionen – inget luciatåg i kommunen: ”Vi kommer igen”

Publicerad:
I fjol deltog nio tjejer i Lions luciatåg. Tillsammans gjorde de närmare 30 framträdanden i butiker, på företag och inom äldreomsorgen.
I fjol deltog nio tjejer i Lions luciatåg. Tillsammans gjorde de närmare 30 framträdanden i butiker, på företag och inom äldreomsorgen. Foto: Jens Fritzson

Lions har arrangerat luciatåg i Götene i över 25 år, men i år ställs traditionen in. Orsaken är helt enkelt att det är för få deltagare.

Olle Johansson från Lions luciakommitté har in i det sista försökt få frivilliga ungdomar att ställa upp i årets luciatåg.

– Många av tjejerna säger att det är svårt att få tiden att räcka till allt. Tyvärr blir det inget denna gång, men vi kommer igen, säger Olle som samtidigt riktar ett tack till de som anmälde intresse och Maria Johansson som ville öva med luciorna.

Artikeltaggar

GöteneLionsLuciaSamhälle

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.