Hoppa till huvudinnehållet

Ny finalplats för Lidköpings bäste squashspelare

Publicerad:
Christian Leibel.
Christian Leibel. Foto: Sören Turesson

Lidköpings bäste squashspelare, Christian Leibel, har varit i farten igen.

I Enskede cup spelade han till sig en andraplats.

I mitten av oktober skrev NLT om att Christian Leibel, 47, gick hela vägen och vann Göteborg open. I helgen var Lidköpings bäste squashspelare i farten igen och den här gången blev det en andraplats, när Enskede cup avgjordes.

Christian Leibel tappade bara enstaka game på sin väg fram mot finalen. Väl där blev René Lindberg för svår, då han vann med siffrorna 12-10, 8-11, 11-7, 11-8.

Artikeltaggar

Squash

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.