Hoppa till huvudinnehållet

Här är siffrorna som visar hur det gick för Ladugårdsinrede i Jung AB under 2022

Publicerad:

Räkenskaperna är nu klara för Ladugårdsinrede i Jung AB. Verksamhetens omsättning minskar med 9,8 procent och blev 2022 drygt 8,9 miljoner kronor. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, cirka 250 000 kronor mot ungefär 700 000 kronor.

Rörelseresultatet minskar med ungefär 700 000 kronor till cirka 200 000 kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 2,1 procent, som är lägre än 2021. Då var rörelsemarginalen 9,1 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen parti- och provisionshandel utom med motorfordon är motsvarande snitt 5,1 procent.

Fakta om Ladugårdsinrede i Jung

Ladugårdsinrede i Jung grundades 2011. Bolagets huvudbransch är partihandel med övriga hushållsvaror och tävling med hästar.

Företaget har tre anställda, enligt årsredovisningen, vilket är samma antal som föregående redovisningsår.

Så ser branschtoppen ut

Ladugårdsinrede i Jung har den 103:e högsta omsättningen i Västra Götaland i sin specifika bransch, som är partihandel med övriga hushållsvaror.

Det finns 164 företag i samma bransch i Västra Götaland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Företaget är också nummer 520 i landet.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivVara kommunVästra Götalands län

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.