Hoppa till huvudinnehållet

43-åring startar nytt företag i Götene

Publicerad:

Enligt sin egen beskrivning ska Mginstamo ägna sig åt "montage och installation av ventilation och solpaneler, byggnadsrivning".

Ägare är Miguel Garcia Ramirez, 43 år.

Bolaget, som registrerades hos Bolagsverket den 17 november, har sitt säte i Götene.

MGinstamo

Fullständig verksamhetsbeskrivning för Mginstamo lyder: "Föremålet för företagets verksamhet är att bedriva med montage och installation av ventilation och solpaneler, byggnadsrivning samt därmed förenlig verksamhet."

Artikeltaggar

GöteneGötene kommunNäringslivNya företagVästra Götalands län

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.