Hoppa till huvudinnehållet

Mindre hus i Nossebro får 55-åring ny ägare – prislappen: 800 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på adressen Barne-Åsaka Ånnestorp 704 i Nossebro är nu klar.

Ny ägare är Katarina Birgitta Malmberg, 55 år, boende på Barne-Åsaka Ånnestorp i Nossebro och säljare är Jonas Patrik Brasegård och Pernilla Elisabeth Jönsson. Det 62 kvadratmeter stora huset är byggt 1958. Ägarbytet blev klart i oktober 2023 och priset blev 800 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenEssunga kommunFastighetsaffärerNossebroVästra Götalands län

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.