Hoppa till huvudinnehållet

Skara fortsätter att vinna

Publicerad:
BK Halna förlorade mot Skara IBK
BK Halna förlorade mot Skara IBK

1-5 blev resultatet när Halna och Skara möttes i Idrottshallen på fredagen. I och med detta har Skara fem raka segrar i division 2 Västergötland herr i innebandy.

– En bra insats från hela laget och en välförtjänt seger, där jag tycker att vi är betydligt bättre än Halna hela matchen. Det är superskönt att vi har 5 raka segrar, men serien är jämn så varje match kommer att vara viktig då det är flera lag bakom oss i tabellen som jagar oss, tyckte Skaras tränare Adam Billman, efter matchen.

Resultatet innebär att Halna ligger kvar på åttonde plats och Skara på tredje plats i tabellen.

I nästa match möter Skara Lockerud/Mariestad borta på onsdag 15 november 19.30.

Artikeltaggar

BK HalnaDivision 2 VästergötlandIdrottshallenInnebandySkara IBK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.