Hoppa till huvudinnehållet

Grästorps Järnhandel bjuder in till tjejkväll: ”En rolig grej”

Publicerad:
Gerd Larsson och Ulrica Björklund ser fram emot tjejkvällen som går av stapeln i mitten av november.
Gerd Larsson och Ulrica Björklund ser fram emot tjejkvällen som går av stapeln i mitten av november. Foto: Clara Carlsson

Schyssta priser, mathantverkare från Skaraborg och tjejer så långt ögat kan nå. Grästorps Järnhandel är redo inför årets tjejkväll.

– När de träffas här så tittar de inte bara på produkterna, utan hälsar och pratar med andra. Så det blir också en social tillställning, säger Ulrika Björklund och Gerd Larsson.

Onsdagen den 15 november är det åter dags för tjejkväll vid Grästorps Järnhandel. Ett omtyckt arrangemang som lockar många kvinnor i olika åldrar.

Med ett fyrtiotal biljetter kvar till försäljning hoppas Ulrica Björklund och Gerd Larsson, medarbetare på Grästorps Järnhandel, att många kommer under kvällen.

– Det är många som frågar efter tjejkvällen. Sedan vi hade det första gången så har allt fler frågat om vi ska arrangera det igen. De har tyckt att det har varit en rolig grej. När de träffas här så tittar de inte bara på produkterna, utan hälsar och pratar med andra. Så det blir också en social tillställning, säger Ulrika.

Runt 2005-2010 arrangerade Grästorp Järnhandel tjejkväll för första gången. Ett arrangemang som lockat många tjejer och kvinnor genom åren.
Runt 2005-2010 arrangerade Grästorp Järnhandel tjejkväll för första gången. Ett arrangemang som lockat många tjejer och kvinnor genom åren. Foto: Clara Carlsson

Mathantverkare från Skaraborg gästar

I år vankas det mattema då sju mathantverkare från Skaraborg kommer vara på plats för att bland annat visa upp ostar, glögg, korvar samt charkdelikatesser.

Grästorps Järnhandel har även till kvällen bjudit in representanter från bland annat det populära varumärket Ernst. De själva kommer också bjuda på flera tips, idéer och erbjudande under den kommande tjejkvällen.

– Vi hoppas att alla som kommer ska tycka det är roligt att komma hit och att de hittar något fint som de vill handla, säger Gerd.

Artikeltaggar

EkonomiFörsäljningGrästorpGrästorps järnhandelGrästorps kommunHandelMat och dryckSkaraborg

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.