Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Vara med 4-2 mot FK Eskilstuna

Publicerad:
Futsal Klubb Eskilstuna förlorade mot Vara SK
Futsal Klubb Eskilstuna förlorade mot Vara SK

Vara besegrade FK Eskilstuna på bortaplan i söndagens möte i division 1 östra Götaland herr i futsal. 2-4 slutade matchen.

– Vi åker upp till Eskilstuna med ett ungt och hungrigt lag som alla vill samma sak, att kämpa för laget! Vi gör en solid insats bakåt och släpper till relativt få heta chanser, de bra lägen de får gör vår målvakt Joel ett par klassräddningar på. Framåt gör vi 4 mål med bud på fler, till exempel 4 stolpskott, men det räckte idag vilket är väldigt skönt när vi lägger en hel eftermiddag/kväll i Eskilstuna. Man kan sammanfatta det i en väldigt bra laginsats och hela laget förtjänar beröm, kommenterade Varas ledare Michael Ejdestig.

FK Eskilstuna har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter tre spelade matcher. Vara har sex poäng.

Lördag 11 november 15.00 spelar Vara hemma mot Ektorp.

Artikeltaggar

FutsalFutsal Klubb EskilstunaVara SK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.