Hoppa till huvudinnehållet

Förlust på hemmaplan för Vara mot Borås City

Publicerad:
Vara SK förlorade mot Borås City FC
Vara SK förlorade mot Borås City FC

Hemmalaget Vara fick se sig besegrat av Borås City i onsdagens första match i division 1 östra Götaland herr i futsal. 2-3 slutade matchen.

– En jämn och lite hafsig första halvlek som slutade 0-2 i gästernas favör. Surt men vi känner att vi är med i matchen. I andra halvlek höjer vi oss och har bud på fler mål än de vi gör men närmare än 2-3 lyckas vi inte komna. Mycket nära en kvittering i slutsekunderna, kommenterade Varas lagledare Marcus Ahlberg.

Borås City tog hem lagens senaste möte med 7-5 i Alléhallen.

Nästa motstånd för Vara är Motala. Lagen möts lördag 28 oktober 17.00 i Motala Sporthall.

Artikeltaggar

AlléhallenBorås City FCFutsalVara SK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.