Hoppa till huvudinnehållet

Lidköping föll hemma mot Bäcken

Publicerad:
HC Lidköping förlorade mot Bäcken HC
HC Lidköping förlorade mot Bäcken HC

Lidköping fick se sig slaget i mötet med Bäcken på hemmaplan i hockeytvåan södra A herr, med 3-5.

– Första perioden så kör de över oss å vi får vara nöjda med att de står bara 1-2. Andra å framåt är det jämnare. Har vi lite medstuds så kan vi få med oss poäng ikväll, men just nu får vi inte de med oss. Bäcken väl värda 3 poäng å det bästa laget vi mött hittills. Vi gnuggar på å ska kriga oss till poäng på fredag, kommenterade Lidköpings tränare Nicklas Svedberg.

För Lidköping gör resultatet att laget nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Bäcken är på andra plats.

Fredag 13 oktober 19.00 spelar Lidköping borta mot Grästorp.

Artikeltaggar

Bäcken HCHC LidköpingHockeyTvåan södra AIshallen LidköpingIshockey

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.