Hoppa till huvudinnehållet

Nytt konsultföretag startar i Lidköping

Publicerad:

Akgoods AB, som har sitt säte i Lidköping, uppger att de ska ägna sig åt "bolagets erbjuder inredningsdetaljhandel och e-handel, kompletterat med skräddarsydda konsulttjänster för personliga och professionella hemmiljöer".

Bolaget registrerades hos Bolagsverket den 2 oktober.

Bolaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Företrädare är Alfons Kavalic, 22 år, som är styrelseledamot samt Vladimir-Silvo Kavalic, 54 år, som är styrelsesuppleant.

AKGoods AB

Full verksamhetsbeskrivning för Akgoods AB: "Bolagets erbjuder inredningsdetaljhandel och e-handel, kompletterat med skräddarsydda konsulttjänster för personliga och professionella hemmiljöer. Vår inriktning är högkvalitativa produkter och skräddarsydd rådgivning för att skapa stilfulla och funktionella hem."

Artikeltaggar

LidköpingNäringslivNya företagVästra Götalands län

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.