Hoppa till huvudinnehållet

Nytt byggföretag startar i Grästorp

Publicerad:

Dmj Byggservice AB har som sin verksamhet "består av bygg- och snickeriarbeten, fastighetsskötsel, service och underhåll".

Bolaget, som registrerades hos Bolagsverket den 29 september, har sitt säte i Grästorp.

Dmj Byggservice AB har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Företrädare är Mårten Jäsklid, 34 år, som är styrelseledamot samt Martti Jäsklid, 57 år, som är styrelsesuppleant.

DMJ Byggservice AB

Fullständig verksamhetsbeskrivning för Dmj Byggservice AB lyder: "Bolagets verksamhet består av bygg- och snickeriarbeten, fastighetsskötsel, service och underhåll samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva montering, service, underhåll inom digitala bildskärmar och scenbyggnation samt annan därmed förenlig verksamhet."

Artikeltaggar

GrästorpNäringslivNya företagVästra Götalands län

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.