Hoppa till huvudinnehållet

Här är månadens konkurser i vårt område

Publicerad:

Vill du veta om företag som har gått under i Essunga, Grästorp, Götene, Lidköping, Skara och Vara? Här har vi samlat information om näringslivsnyheter från månaden som gått.

Ila:S AB

Ila:S AB har försatts i konkurs i Lidköping. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget ska bedriva butiksverksamhet inom konfektion, heminredning och presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2016-12-06 och konkursen inleddes 2023-09-15.

Artikeltaggar

NäringslivNya företag

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.