Hoppa till huvudinnehållet

Götene får nytt företag i eventbranschen

Publicerad:

Beyond Rust Handelsbolag ska ägna sig åt "musikalisk underhållning så som framträdanden, musikproduktion".

Bolaget, som registrerades hos Bolagsverket den 29 september, har sitt säte i Götene.

Robin Gustafsson, 30 år, Billy Lundgren, 62 år, Jonas Nordqvist, 50 år, och Ulf Wilhelmsson, 56 år, är bolagsmän.

Beyond Rust Handelsbolag

Full verksamhetsbeskrivning för Beyond Rust Handelsbolag: "Företaget skall bedriva musikalisk underhållning så som framträdanden, musikproduktion. Utbildning inom musik och event och studioteknik, försäljning av musik via streaming och CD samt andra media. Handel med instrument och tillbehör, upphovsrätter samt royalties."

Artikeltaggar

GöteneGötene kommunNäringslivNya företagVästra Götalands län

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.