Hoppa till huvudinnehållet

Oavgjort för Vinninga hemma mot Trollhättans Bois

Publicerad:
Vinninga AIF spelade lika mot Trollhättans BoIS
Vinninga AIF spelade lika mot Trollhättans BoIS

Hemmalaget Vinninga och Trollhättans Bois tog en poäng var i mötet i division 3 Västergötland västra dam i fotboll. Matchen slutade 2-2 (0-0).

– Vi fick inte till det alls i första halvlek med vårt passningsspel och slår bort för mycket bollar. Alldes för många felvärderingar helt enkelt. Andra halvlek gör vi ändringar och flyttar upp positionerna och börjar spela tuffare. Vi kommer närmare men det räckte inte hela vägen idag, kommenterade Vinningas tränare Sami Mara efter matchen.

Målgörare för Vinninga var Hannah Gustafsson och Alice Persson, medan målen för Trollhättans Bois gjordes av Vera Milding och Elsa Wikman.

Vinninga har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 13–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Trollhättans Bois har två vinster, en oavgjord och två förluster och 10–16 i målskillnad. Det här var Vinningas andra oavgjorda match den här säsongen.

Resultaten i sista omgången betyder att Vinninga slutar på andra plats i tabellen, och Trollhättans Bois på sjätte plats.

Artikeltaggar

FotbollLindvallenTrollhättans BoISVinninga AIF

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.