Hoppa till huvudinnehållet

Ny grillrestaurang startar i Vara

Publicerad:

Toro Grill AB:s verksamhet ska vara "verksamhet i form av en Foodtruck, där det serveras handgjorda hamburgare".

Bolaget, som registrerades hos Bolagsverket den 20 september, har sitt säte i Vara.

Toro Grill AB har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Företrädare är Eugenijus Poska, 34 år, som är styrelseledamot samt Eidvile Poske, 30 år, som är styrelsesuppleant.

Toro Grill AB

Full verksamhetsbeskrivning för Toro Grill AB: "Företaget ska bedriva verksamhet i form av en Foodtruck, där det serveras handgjorda hamburgare. Fokus ligger på att laga mat med lokala råvaror som finns i närområdet. Företaget kommer även bedriva cateringverksamhet där man tar ut vagnen till önskad plats och säljer mat."

Artikeltaggar

NäringslivNya företagVaraVara kommunVästra Götalands län

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.