Hoppa till huvudinnehållet

Äntligen seger för Kinne-Vedum mot Mölltorp-Breviks AIF

Publicerad:
Mölltorp-Breviks AIF förlorade mot Kinne-Vedums IF
Mölltorp-Breviks AIF förlorade mot Kinne-Vedums IF

Det blev fem förluster i rad för Kinne-Vedum i division 5 Västergötland östra herr i fotboll. Men borta mot Mölltorp-Breviks AIF kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen på Mölltorps IP slutade 1-2 (0-1).

– Givetvis skönt med tre poäng. Tycker att vi har spelat bra i inledningen av hösten men det är poängen som räknas och dem fick vi med oss idag, tyckte Kinne-Vedums tränare Mikael Lugn, efter matchen.

Kinne-Vedum fick en bra start på matchen. Alexander Andersson gjorde målet, redan i tolfte minuten. Direkt efter pausen nätade Martin Dahlin och ökade Kinne-Vedums ledning.

I 53:e minuten slog Nils Fredriksson till på straff, och reducerade åt Mölltorp-Breviks AIF. Mer än så blev det dock inte för Mölltorp-Breviks AIF.

Mölltorp-Breviks AIF har två vinster och tre förluster och 19–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kinne-Vedum har en vinst och fyra förluster och 6–14 i målskillnad. Det här var Kinne-Vedums andra uddamålsseger.

Mölltorp-Breviks AIF:s nya tabellposition är åttonde plats, medan Kinne-Vedum är på elfte plats.

Kinne-Vedum tar sig an Ekedalen i nästa match hemma fredag 8 september 18.00.

Artikeltaggar

Division 5 Västergötland östraFotbollKinne-Vedums IFMölltorp-Breviks AIFMölltorps IP

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.