Hoppa till huvudinnehållet

Fallna träd skapar problem i trafiken på väg 2726

Publicerad:

Trafiken i båda riktningarna på väg 2726 mellan Fullösa kyrka och Svenningstorp påverkas av nerfallna träd, uppger Trafikverket.

Händelsen uppges ha liten påverkan på trafiken men framkomligheten är begränsad. Larmet om händelsen kom in strax efter klockan sju på kvällen på lördagen och enligt Trafikverket bedöms trafiken påverkas fram till nio på kvällen.

Uppdatering klockan 21:29: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter åter som vanligt.

Artikeltaggar

GöteneTrafikhändelser

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.