Hoppa till huvudinnehållet

Obesegrade sviten håller i sig för Jung/Kvänum

Publicerad:
Vinninga AIF spelade lika mot Jung/Kvänum IF
Vinninga AIF spelade lika mot Jung/Kvänum IF

Det fortsätter gå bra för Jung/Kvänum. I matchen mot Vinninga borta kom åttonde matchen i rad utan förlust. 1-1 slutade matchen i division 4 Västergötland mellersta dam i fotboll.

– Vi åker till Vinninga idag med ett hårt skadedrabbad trupp men vi gör det fantastiskt bra och det visar att vi har en bra bredd. Sen drabbas vi av en för mig en felaktig utvisning efter cirka 40 minuters spel, kommenterar tränare Richard Herbertsson Vi blir givetvis lite tillbakapressade och åker på ett baklängesmål dryga kvarten in i andra halvlek men vi tar oss tillbaka in i matchen på ett bra sätt och kvitterar med knappt 20 minuter kvar av matchen. En gedigen kämpainsats av hela laget! Tjejerna ska ha jätte eloge för laginsatsen i dag, helt fantastiskt, kommenterade Jung/Kvänums tränare Jens Berntsson.

Resultatet innebär att Vinninga ligger kvar på femte plats och Jung/Kvänum på sjätte plats i tabellen.

Måndag 4 september 18.00 spelar Jung/Kvänum borta mot Örslösa/Söne.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland mellerstaFotbollJung/Kvänum IFLindvallenVinninga AIF

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.