Hoppa till huvudinnehållet

Mållöst när Nossebro tog emot Trässberg

Publicerad:
Nossebro IF spelade lika mot Trässbergs BK
Nossebro IF spelade lika mot Trässbergs BK

Torsdagens möte på Brovallen blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget Nossebro eller gästande Trässberg lyckades få till det i avsluten, och matchen i division 5 Västergötland mellersta herr i fotboll slutade mållös, 0-0.

– Surt att inte ta hem alla 3 poäng. Vi gör en bra match, där vi äger mycket boll och spelar stundtals riktigt bra fram till sista 3:e delen. Tyvärr saknar vi där den sista skärpan och löpningarna för att kunna straffa våra motståndare mer, kommenterade Nossebros tränare Sebastian Leonhardt-Johansson.

Nossebro har två segrar, en oavgjord och två förluster och 7–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Trässberg har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 7–2 i målskillnad. Det här var Nossebros tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Nossebro är kvar på åttonde plats, och Trässberg stannar på sjunde plats, i tabellen.

I nästa match, lördag 9 september, har Nossebro Edsvära/Norra Vånga borta på Edsvallen 13.00, medan Trässberg spelar hemma mot Jung/Kvänum 16.00.

Artikeltaggar

BrovallenFotbollNossebro IFTrässbergs BK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.