Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Emtunga/Tråvad/Larv tog ännu en seger

Publicerad:
Vinninga AIF förlorade mot Emtunga/Tråvad/Larv
Vinninga AIF förlorade mot Emtunga/Tråvad/Larv

Emtunga/Tråvad/Larv fortsätter starkt i division 5 Västergötland mellersta herr i fotboll. När laget mötte Vinninga borta på Lindvallen på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 6-1 (2-0). I och med detta har Emtunga/Tråvad/Larv fyra segrar i rad.

– Vi åkte till Vinninga för att plocka hem 3 pinnar och de gjorde vi på ett ganska behagligt sätt. Vi spelar ett frejdigt anfallsspel och lyckas få hål på motståndarna efter några bra anfall. I andra halvlek tappar vi onödigt bollen och Vinninga får lite vittring men vi gör snabbt 3-1 och sedan så kan vi spela av matchen. Självklart känns de jättebra med hur de ser ut just nu. Men prio kommer alltid läggas på fortsatt utveckling och att hunger efter mer vinster, kommenterade Emtunga/Tråvad/Larvs tränare Sebastian Eriksson.

Vinningas tränare Johan Sörstrand tyckte så här om matchen:

– En tung förlust. Vi reducerar till 2-1 och tar oss in i matchen. Sen släpper vi alldeles för enkelt in 3-1 och luften går ur oss. Så då rinner det iväg. Vi får ta nya tag nästa helg.

Ludvig Mellegård gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Carl-Johan Carlsson, Joakim Grylin, Viktor Johansson och Måns Jonsson, enda målskytt för Vinninga blev Robin Johansson.

Det här betyder att Emtunga/Tråvad/Larv ligger på fjärde plats i tabellen, och Vinninga är på tolfte och sista plats.

Vinninga tar sig an Annelund i nästa match borta lördag 2 september 13.00. Emtunga/Tråvad/Larv möter samma dag 16.00 Herrljunga hemma.

Artikeltaggar

Emtunga/Tråvad/LarvFotbollLindvallenVinninga AIF

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.