Hoppa till huvudinnehållet

NLT plockar fram spåkulan – siar om hösten: ”Räddar kontraktet, men tränaren lämnar”

Publicerad:

Lokalfotbollens höstsäsong har dragit igång och här siar NLT-sporten om lite av det som kan komma att ske den närmaste tiden. ”LFK räddar kontraktet, men tränaren lämnar”, ”Årets match inom lokalfotbollen” och ”Hannah skjuter Vinninga till tvåan” är några av rubrikerna.

Ta del av allt i tv-spelaren nedan.

Artikeltaggar

Ardala GoIFFotbollGötene FKIK GauthiodJK 10Källby IFLevene/Skogslunds IFLidköpings FKSils IFSkara FCSyrianska FK LidköpingVinninga AIF

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.