Hoppa till huvudinnehållet

Fortsatt tungt för Vinninga – förlust mot Jung/Kvänum

Publicerad:
Vinninga AIF förlorade mot Jung/Kvänum IF
Vinninga AIF förlorade mot Jung/Kvänum IF

Det räcker inte hela vägen till seger för Vinninga. Det står klart efter 0-3 (0-1) hemma mot Jung/Kvänum. Det var Vinningas åttonde match i rad utan seger i division 5 Västergötland mellersta herr i fotboll.

– Naturligtvis jäkligt tråkigt att inte få med oss poäng! Men när de leder med 1-0 så har vi lägen att kvittera, vi får inte in bollen och dom gör 2-0 och sen får de 3-0 när vi flyttat upp. Tycker vi var värda 1 poäng, kommenterade Vinningas tränare Johan Sörstrand.

Jung/Kvänums tränare Michael Caspersson tyckte så här om matchen:

– Vi gör en jättefin första halvlek och skulle ha dödat matchen där. Vi skapar många riktigt vassa målchanser som vi tyvärr inte lyckas trycka dit. Gör 1-0 precis i slutet på första halvlek. I andra halvlek går vi ner oss litegrann. Vinninga skapar två fina chanser för att kunna göra 1-1. Efter det så skapar vi flera heta chanser igen och får sätta dit både 2 och 3-0 och vinner rättvist över 90 minuter.

Benjamin Boström gjorde två och Gustav Björk ett mål för Jung/Kvänum.

Jung/Kvänum ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Vinninga är på tolfte och sista plats.

Torsdag 17 augusti möter Vinninga Arentorp/Helås borta 18.30 och Jung/Kvänum möter Emtunga/Tråvad/Larv hemma 18.45.

Artikeltaggar

FotbollJung/Kvänum IFLindvallenVinninga AIF

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.