Hoppa till huvudinnehållet

Vinninga upp i topp efter seger

Publicerad:
Trollhättans BoIS förlorade mot Vinninga AIF
Trollhättans BoIS förlorade mot Vinninga AIF

Vinninga är nu serieledare i division 3 Västergötland västra dam i fotboll efter seger, 0-4 (0-0), borta mot Trollhättans Bois. Vinninga leder serien en poäng före Vänersborg IF. Trollhättans Bois ligger på sjätte plats i tabellen.

– Jätteskönt att starta höstsäsongen med en seger. Vi var det bättre laget för dagen. Laget genomför matchen på ett lysande sätt. Massor av beröm till samtliga spelare. Såklart kul och leda serien, men det är många tuffa matcher kvar så vi måste fortsätta jobba stenhårt och ta en match i taget, kommenterade Vinningas tränare Sami Mara.

Segern var Vinningas sjätte på de senaste sju matcherna.

Vinninga avgjorde matchen i andra halvlek, efter en mållös första.

Målen gjordes av Hannah Gustafsson, Anna Handfast, Linnéa Hellman Vidja och Meja Thörn.

Torsdag 17 augusti 19.00 spelar Vinninga borta mot Skara.

Artikeltaggar

FotbollGranngårdensTrollhättans BoISVinninga AIF

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.