Hoppa till huvudinnehållet

Regnovädret stoppar spel – lokala klubbarna stänger sina banor

Publicerad:
Foto: Thomas Kühnel

Det pågående regnovädret förväntas slå hårt mot delar av Skaraborg.

En av följderna är att de lokala golfklubbarna stänger sina banor de kommande dagarna.

Att spela golf hade kanske inte varit förstavalet för så många med tanke på vilket väder veckan förväntas bjuda på, men oavsett vilket så är nu i alla fall den möjligheten helt borta. Det då de lokala klubbarna har stängt sina banor.

”Vi har nu tagit beslutet att hålla banan stängd 7-9 augusti till att börja med. Så får vi se hur mycket nederbörd som kommer om vi kan öppna i slutet av veckan”, skriver Vara-Bjertorp GK på sin Instagram.

”Golfbanan är stängd tills vidare. Öppnar tidigast på torsdag”, skriver Lundsbrunn GK på sin hemsida.

”Måndag 7/8 till onsdag 9/8 tvingas vi tyvärr stänga banan på grund av all nederbörd som kommer”, skriver Läckö GK på sin Instagram.

”På grund av all nederbörd som kommit under natten och som förväntas komma i veckan så tvingas vi tyvärr stänga banan måndag-onsdag till att börja med”, skriver Lidköpings GK på sin Instagram.

Även Ekarnas GK (Grästorp) skriver på sin hemsida att banan för tillfället är stängd.

Artikeltaggar

Ekarnas GKGolfGrästorpLäckö GKLidköpingLidköpings GKLundsbrunnLundsbrunn GKVaraVara-Bjertorp GK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.