Hoppa till huvudinnehållet

Dagens fråga: Vad tycker du om Power Big Meet?

Publicerad:

Birgitta Jansson, Lidköping:

Birgitta bor i en lägenhet i centrala Lidköping, genom sitt fönster kan se när bilarna kör förbi utanför. Birgitta ser mest positivt på Power Big Meet.

– Det kanske drar hit lite folk utifrån, vilket är bra! Sen kan det bli lite mycket, man hör ju utanför mig när de åker förbi. Så det är klart att de hörs, men mig stört det inte - jag får första parkett!

Ivan Svensson, Lidköping:

Ivan Svensson har själv varit raggare i yngre dagar och på utställningen under Power Big Meet brukar han ta sig fram på torget.

– Det är mycket kompisar med, vi är lika jämngamla som bilarna, säger Ivan Svensson och skrattar.

Stig-Olof Berg, Lidköping:

Stig-Olof Berg har själv inget bilintresse, men ser positivt på Power Big Meet.

– Det är kul att det händer någonting, det är alltid trevligt med kalas. Det enda tråkiga är väl nedskräpningen, men annars har jag inget ont utav det, säger Stig-Olof Berg.

Stefan Hermansson, Lidköping:

Drift-Ansvarig på Clas Ohlsson i Lidköping, Stefan Hermansson, berättar att de inte kommer ta till några särskilda åtgärder inför Power Big Meet.

– Vi har inte pratat något speciellt inför Power Big Meet. Det är mest på kvällarna som det blir stökigt tänker vi och då har ju vi stängt, säger Stefan Hermansson.

Sara Gyltman, Lidköping:

Sara Gyltman på Ica Hjertberg berättar att man känner viss oro.

– Vi har inget emot Power Big Meet, mer än att jag kan känna att man begränsar framkomligheten för och komma in till oss i och med att man stänger av utanför. Så det är vi väl lite mindre förtjusta i att sträckan går precis utanför här.

Sara fortsätter:

– Sen kan man väl känna viss oro inför vad som sker på parkeringen kvälls- och nattetid, men det brukar inte vara några problem. Vi har bemannat upp så att det ska vara tryggt här inne ifall det skulle bli stökigt.

Artikeltaggar

IcaIca HjertbergLidköpingMiljöNedskräpningParkeringSamhälleSportUtställningar

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.