Hoppa till huvudinnehållet

Oliver Knutsson nätade i Kinne-Vedums förlust

Publicerad:
Kinne-Vedums IF förlorade mot Jula BK
Kinne-Vedums IF förlorade mot Jula BK

Kinne-Vedum förlorade mötet med Jula hemma med 1-5 (0-3) i division 5 Västergötland östra herr i fotboll på onsdagen.

– Vi skapar oss riktigt dåliga förutsättningar redan från start. Vi har ett underläge med 0-3 redan efter 12 minuter. Hur vi lyckas med detta kan jag inte svara på så här tätt inpå efter matchen men saker var såklart inte bra. Vi gör en del justeringar och spelar upp oss men får tyvärr inte in någon boll innan halvtid. Trots uppryckningen så gör vi en lika dålig start av andra. Vi får analysera våren nu och se till att komma bra förberedda inför hösten, kommenterade Kinne-Vedums tränare Mikael Lugn.

Julas mål gjordes av Henrik Ljungkvist 2, Mohanad Alshehabe, Mikael Johansson och Axel Larsson. Oliver Knutsson stod för Kinne-Vedums enda mål.

Kinne-Vedum har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 12–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Jula har två vinster, en oavgjord och två förluster och 13–10 i målskillnad.

Kinne-Vedum stannar därmed på elfte plats, och Jula på femte plats, i tabellen.

I nästa match möter Kinne-Vedum Tomten hemma på söndag 13 augusti 13.00.

Artikeltaggar

Division 5 Västergötland östraFotbollJula BKKinne-Vedums IFKinnevallen

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.