Hoppa till huvudinnehållet

Trässberg tog kommandot från start mot Vinninga

Publicerad:
Vinninga AIF förlorade mot Trässbergs BK
Vinninga AIF förlorade mot Trässbergs BK

Trässberg hade greppet från start i matchen i division 5 Västergötland mellersta herr i fotboll mot Vinninga på tisdagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 4-2 (2-1) borta på Trässbergsvallen.

– En tung förlust i en match som vi verkligen ville ha med oss poäng i, och med lite mer medstuds så hade vi kunnat få det. Nu är det bara att kriga på i de två sista matcherna innan uppehållet, kommenterade Vinningas tränare Johan Sörstrand efter matchen.

Målskyttarna som fixade segern för Trässberg var Christoffer Hansson, Arvid Lidholm, Anton Lidholm och Hugo Thörn, medan målen för Vinninga gjordes av Jonathan Ståhl och Johan Sörstrand.

I tabellen innebär det här att Trässberg nu ligger på åttonde plats. Vinninga är på tolfte och sista plats.

I nästa match, söndag 2 juli, har Vinninga Nossebro hemma på Lindvallen 16.00, medan Trässberg spelar hemma mot Edsvära/Norra Vånga 18.00.

Artikeltaggar

FotbollTrässbergs BKTrässbergsvallenVinninga AIF

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.