Hoppa till huvudinnehållet

MISSA INTE: Erbjudande för dig upp till 25 år – gratis att följa NLT:s nyheter

Publicerad:
Foto: Samuel Andrésen

Nu gör vi på NLT en insats för att fler unga ska upptäcka och ta del av viktiga nyheter i sitt område. Är du under 25 år läser du våra plusartiklar helt gratis. Häng på du också!

Gratis gäller för dig upp till 25 år. Du mellan 25 och 30 betalar 49 kronor per månad.

Du vet förstås redan vad redaktionen på NLT gör och att det är vi som bevakar och skriver om händelser och berättelser där du bor. Det handlar om allt från att ställa politiker mot väggen, berätta om etableringar, livsöden, bevaka brott och blåljus och dyka upp på olika evenemang.

Vi på NLT står för en objektiv och lokal journalistik. Det som händer i vårt samhälle och som kan påverka eller beröra dig vill vi skriva om. Nu står dessutom ett val inför dörren.

Därför gör vi ett krafttag för att nå dig som är ung. Vi vet att unga är nyfikna och vill vara välinformerade. Vi tror att NLT kan bli en viktig källa till kunskap och en positiv upplevelse av nyheter nära dig.

På NLT finns allmänreportrar, fotografer, lokalreportrar, sportjournalister, krimreporter och en livedesk där vi jobbar med att uppdatera vår sajt 24/7 för att ge dig snabba nyheter när något händer.

NLT finns också på Instagram, Facebook och Twitter. Här blir vi en pålitlig källa i bruset av information. Följ oss gärna.

Missa inte den här chansen att ta del av våra nyheter på nlt.se.

Här finner du allt om vårt nya erbjudande. Välkommen!

Malin G Pettersson, redaktionschef

Artikeltaggar

LidköpingNya Lidköpings-TidningenSamhälle

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.