Hoppa till huvudinnehållet

Vara segrare hemma mot Skara

Publicerad:
Vara IBK vann mot Skara IBK
Vara IBK vann mot Skara IBK

Vara besegrade Skara på hemmaplan i fredagens möte i division 2 Västergötland herr i innebandy. 7-3 slutade matchen.

– Underbar seger, vilken moral och vilja vi visar i tredje och sista perioden när vi vinner den med 6-1 och också matchen. En första period där Skara spelar av 12 minuter och spelar så tråkigt, samtidigt gör vi inget åt det, så ska inte gnälla, för än i andra perioden när vi börjar kliva lite högre och jagar deras backar vilket gav effekt. Deras backar skickade bara långt och vi vann varje boll. Ska jag vara helt ärlig platsar inte en enda back i Skara i vårt lag! Ikväll var det helt enkelt vår tur att vinna. Carl Anerös får extra plus, helt klart planens bästa spelare, kommenterade Varas tränare Jakob Carlgren.

Vara har två segrar, en oavgjord och två förluster och 25–25 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Skara har två vinster och tre förluster och 26–32 i målskillnad.

Det här betyder att Vara ligger på nionde plats i tabellen, och Skara är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Vara är Halna. Lagen möts fredag 3 mars 20.00 i Idrottshallen. Skara tar sig an Borås IBF hemma söndag 26 februari 19.30.

Artikeltaggar

Division 2 VästergötlandInnebandySkara IBKVara IBKVara IBK Arena

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.