Hoppa till huvudinnehållet

Hade snabbaste tiden – sedan 2012

Publicerad:
Eric Nilsson Struck fortsätter att slå rekord.
Eric Nilsson Struck fortsätter att slå rekord.

Istrums SK hade två deltagare, Eric Nilsson Struck från Källby och Tova Gustavsson från Arentorp, på plats när Quality Hotel Games avgjordes i Växjö.

Eric Nilsson Struck (P15) genomförde tre grenar. Det började med 60 meter där han satte nytt personbästa i försöket, men ökade det ”perset” ytterligare till 7.16 vilket utöver klubbrekord även är det snabbaste någon 15-åring har sprungit sedan 2012 (!).

Nilsson Struck sprang också 200 meter på tiden 22.85, vilket är ett nytt personbästa och en förbättring av hans Sverigebästa. De två resultaten var tävlingsrekord för Källbykillen.

Eric deltog även i längdhopp där han hade ledningen fram till sista hoppet med längden 6.07, men då blev omhoppad och slutade tvåa.

Tova Gustavsson tävlade för första gången i seniorklassen för kvinnor och hon öppnade med 60 meter där hon sprang på fina tiden 8.05. Tova avslutade med att springa 200 meter med ett nytt personbästa på 26.80.

Artikeltaggar

ArentorpFriidrottIstrums SKKällbyLängdhoppVäxjö

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.