Hoppa till huvudinnehållet

Skara vann mot Vara i förlängningen

Publicerad:
Skara IBK vann mot Vara IBK
Skara IBK vann mot Vara IBK

Det blev en riktigt tajt match när Skara tog emot Vara i division 2 Västergötland herr i innebandy. Matchen avgjordes först i förlängningen där hemmalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3.

– Skönt att avgöra ett derby i förlängningen. Ingen direkt derbykaraktär ändå på matchen med tufft spel och domare som vågar släppa på, tyvärr. Lite spänt från vår sida i första perioden, men efter det så spelar vi upp oss, kommenterade Skaras tränare Stefan Hedin.

Varas tränare Jakob Carlgren tyckte till om matchen:

– Tung torsk. Även om en poäng är godkänt på bortaplan mot Skara. Vi borde avgöra matchen första halvan, men vi sätter inte dit alla vår lägen vi borde, tyvärr.

Skara har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Vara har en vinst och fyra förluster. Det här var Skaras tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Varas tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att Skara ligger på tredje plats i tabellen, och Vara är på tolfte och sista plats.

I nästa omgång har Skara Skövde borta i Kavelbro Arena, söndag 27 november 16.00. Vara spelar hemma mot Halna lördag 26 november 17.00.

Artikeltaggar

Division 2 VästergötlandInnebandySkara IBKVara IBKVilanhallen

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.