Hoppa till huvudinnehållet

Givande dejt på fyra hjul för Bonde-Frida: ”Det var väldigt roligt”

Publicerad:
Frida fick sin efterlängtade fyrhjulsdate med Matthew i Bonde söker fru.
Frida fick sin efterlängtade fyrhjulsdate med Matthew i Bonde söker fru. Foto: TV4

I det nionde avsnittet av Bonde söker fru fick Frida Hermansson från Vara ge sig ut på fyrhjulingsdejt med Matthew, precis som hon önskade.

Hur var dejten?

– Det var jättekul och det var en väldigt bra dejt faktiskt. Jag gillar ju att köra fyrhjuling, så det var väldigt roligt, men sen var själva dejten väldigt givande också. Det kändes bra.

Det är inte precis några exklusiva dejter ni är ute på, eller hur?

– Nej, men det känns ändå som att jag har fått göra något på mina dejter, de andra har ju bara fått sitta på en filt. Jag var ändå nöjd med att jag fick lite att göra.

Fick ni någon stund för er själva eller var det kameror med hela tiden?

– Det är kameror med hela tiden. På fyrhjulingen var det en go pro-kamera och vi har mikrofoner på oss hela tiden. Men i det här skedet började jag tycka att det var ganska jobbigt med kameror, så vi kompromissade lite. Ibland lämnade de oss med bara en stor kamera och så fick vi sitta själva, så att det inte var flera personer runt oss.

Kändes det bättre när bara hela svenska folket ska titta på det här sedan?

– Hahaha! Nej, det var så sjukt när man var där och kände att det här är min verklighet nu, det här är mitt liv, det är ingen som ska se på det här. Men när man ser det nu så tänker man åh Gud, ska folk se det här? Man tänkte inte på det då. Det blir ändå extra när det står tre killar med kameror och mikrofoner, än bara en kamera. Det är hur som helst svårt att öppna upp sig i en sån situation.

Sen fick du jobba lite, vad är det du gör?

– Jag jobbar med säkerhet på Tiktok. Jag går igenom innehåll på plattformen, sorterar och har mig. Jag jobbade flera dagar under inspelningarna, men de tog bara med en.

Iza och Kim passade på att ha en snabbkurs i svensk matkultur utan dig, hur kändes det?

– Jag tyckte nog att det var lite skönt att få gå ifrån och fokusera på annat. Man blir så himla besatt i den här bubblan. För mig var det typ lite skönt att få en eftermiddag för mig själv, och tänka på lite annat.

Har du något att säga om teasern i slutet av programmet, när du säger att du vill prata med Matthew?

– Det är ju en öppen teaser – jag kan ju vilja prata om vad som helst. Men det är klart att det startar tankar hos folk som kanske ser det, vad det nu kan handla om. Det får vi se nästa vecka.

Artikeltaggar

Bonde söker fruNöje/KulturTV-serierVara

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.