Hoppa till huvudinnehållet

Framskjutna placeringar för dansarna från Lidköping

Publicerad:
Hanna Lidholm, Majlis Larsson, Alice Dahlin, Stina Levin, Ida Lidholm och Elsa Heimer tävlade för Helens dansskola.
Hanna Lidholm, Majlis Larsson, Alice Dahlin, Stina Levin, Ida Lidholm och Elsa Heimer tävlade för Helens dansskola.

DANS: I helgen tävlade dansarna från Helens dansskola i Linköping. Det blev en rad framskjutna placeringar. Här är resultaten:

Solo chacha brons B: 3) Majlis Larsson,4) Alice Dahlin. Solo jive brons B: 5) Stina Levin, 6) Alice Dahlin. Solo jive brons J/V: 4) Elsa Heimer, Solo Salsa B, 5) Stina Levin, 6) Hanna Lidholm. Solo salsa J: 5) Elsa Heimer. Solo merengue B: 1) Hanna Lidholm, 2) Stina Levin, 3) Majlis Larsson, 6) Alice Dahlin. Solo merengue brons J: 2) Ida Lidholm, 5) Elsa Heimer. Duo jive J/V: 1) Elsa Heimer och Ida Lidholm.

Artikeltaggar

DanssportHelens dansskola

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.