Hoppa till huvudinnehållet

Bonde-Frida: ”Den där sista biten kan man ju inte styra över”

Publicerad:
Frida Hermansson och Bonde-Matthew åkte för att handla till en grillfest i onsdagens avsnitt av Bonde söker fru.
Frida Hermansson och Bonde-Matthew åkte för att handla till en grillfest i onsdagens avsnitt av Bonde söker fru. Foto: TV4

I avsnitt åtta av Bonde söker fru blev det grillfest för Frida Hermansson, bonden Matthew och de övriga tjejerna på gården. De fick träffa Matthews värdfamilj och några av hans kompisar.

Hur var grillfesten?

– Det var jättekul, jag levde loppan! Jag älskar såna tillställningar. Till och med när jag behövde gå iväg och ha intervjuer bad jag att få gå tillbaka, för vi hade så roligt. Jag vill gärna prata med folk. Det var väldigt lyckat och väldigt värdefullt att få prata med Matthews kompisar, även om flera av dem var i nästan samma stadie som oss och höll på att lära känna honom.

Du och Matthew åkte ju och handlade, då var det väl inga kamerapersoner med i bilen?

– Nej, men de var ju precis i bilen bakom. De hörde allt vi sa och vi hade kontakt med dem via telefon, så vi var ju absolut inte själva. Bilresan varade nog typ tio minuter, så det gick rätt så fort.

Du lät lite tveksam där utanför affären, hur tänkte du om Matthew just då?

– Att vi klickade väldigt bra, vi är väldigt lika och väldigt sociala båda två. Men den där sista biten kan man ju inte styra över, så den gick jag fortfarande och väntade på då.

Känns det som att produktionen får med allt väsentligt som händer?

– En del dejter har blivit bortklippta märker jag, dock inte mina än så länge. Men de får ändå med hur storyn utspelar sig. Men det klart att mycket är bortklippt, för de filmade ju väldigt mycket.

Pratade ni tjejer med varandra om vad ni kände för Matthew?

– Ja Gud ja! Vi hade en jätteöppen konversation om det, vi visste exakt var vi hade varandra och Matthew också, så det var jätteskönt. Det var aldrig någon svartsjuka eller avundsjuka, utan alla gav verkligen alla tid. De kommer faktiskt och hälsar på mig nästa helg, alla tjejer som var på gården. Det är ju bara vi som förstår vad vi har varit med om. Det är ju så konstigt att se sig själv på tv, då är det väldigt skönt att ha dem, att man vet att det är samma för dem.

Kommer du se kommande säsonger på samma sätt som innan?

– Jag är ju världens största fan, så jag kommer ju fortsätta se det så klart. Men jag kommer ju se programmen med andra glasögon. Det är klart att det blir annorlunda när man vet vad som händer bakom kamerorna.

Vad blir det för roligt att se fram emot nästa vecka?

– Det verkar som att vi åker på en fyrhjulsdate, och den hade jag tjatat om ganska länge, så den var väldigt efterlängtad. När jag hade fått rosen på Sundbyholm och vi stod och pratade så sa jag att det är en dejt jag vill ha, och det är fyrhjulsdejten. Så Matthew visste det från start, att om någon ska få den dejten så är det Frida, annars kommer hon bli galen.

Artikeltaggar

Bonde söker fruNöje/KulturTV-serierVara

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.