Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Skara efter förlängning mot Tranemo

Publicerad:
Skara IBK vann mot Tranemo IBK
Skara IBK vann mot Tranemo IBK

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Skara avgöra den jämna matchen hemma mot Tranemo i division 2 Västergötland herr i innebandy. Slutresultatet blev 6-5 (2-3, 2-1, 1-1, 1-0). Stor matchhjälte i förlängningen blev Andreas Andersson som gjorde det avgörande målet.

– Känslan när vi går in i förlängningen är bra. Vi bestämmer oss för att vi ska våga gå för att avgöra. Det är ingen slump att en poängkung som Andreas avgör med mer vilja än stilpoäng Vi rullar på 3 femmor och spelar mestadels riktigt bra innebandy Tyvärr blir vi hårt straffade när vi inte är på tårna och där har vi en del och jobba på, tyckte Skaras tränare Stefan Hedin, efter matchen.

Segern var Skaras fjärde på de senaste fem matcherna.

Tranemo var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

Skara hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 4-4.

Efter 4.07 gjorde Skara 5-4 genom Casper Johansson.

Tranemo kom tillbaka, och gjorde 5-5 genom Adam Nyman efter 10.32 i tredje perioden. I förlängningen tog det 2.51 innan Skara avgjorde till 6-5. Stor matchhjälte blev Andreas Andersson, på pass av Casper Johansson.

Noterbart är att Tranemos Adam Nyman stod för tre poäng, varav två mål.

Skara har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Tranemo har två vinster och tre förluster. Det här var Skaras andra uddamålsseger den här säsongen.

Tranemos nya tabellposition är sjätte plats, medan Skara är på fjärde plats.

I nästa match möter Skara Lockerud/Mariestad borta på fredag 18 november 19.30.

Artikeltaggar

Division 2 VästergötlandInnebandySkara IBKTranemo IBKVilanhallen

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.