Hoppa till huvudinnehållet

Bonde söker fru-Fridas reaktion på Matthews kommentar: ”Glatt överraskad”

Publicerad:
I kvällens avsnitt av Bonde söker fru fick Frida Hermansson från Vara äntligen lite egentid med bonden Matthew Haggerty.
I kvällens avsnitt av Bonde söker fru fick Frida Hermansson från Vara äntligen lite egentid med bonden Matthew Haggerty. Foto: TV4

I kvällens avsnitt av Bonde söker fru fick Frida Hermansson efterlängtad egentid med bonden Matthew Haggerty. TV-tittarna fick också en närmare inblick i de fyra tjejernas tillvaro i rummet de delade på gården.

Du fick en luftmadrass att sova på hur kom det sig?

– Kim var snabb att ta den största sängen och Rebecca hade ju brutit benet, sen var det två luftmadrasser kvar så de fick jag och Isa ta. Men Isa hade luft i sin när hon vaknade på morgonen, så hon drog ju inte nitlotten, men det gjorde jag. Min var helt platt när jag vaknade första morgonen, men uppenbarligen hade jag sovit gott hela natten.

Det var inget stort rum, hur många kvadratmeter kunde det vara?

– Jag skulle kunna sträcka mig till att det var 16, men det var inte stort. Det var verkligen bara sängar och resväskor i vårt rum. Men det gick faktiskt bra.

Ni skulle måla något inför ett häst-event, vad var det för något egentligen?

– Jag tror inte vi fattade själva vad vi höll på med faktiskt. Det var något slags hästhinder som skulle målas. Det låg ner medan vi grejade med det.

Hur kom det sig att ni ville pusha Isa till att be om egentid med Matthew?

– Jag tror inte att det undgår någon att Isa är mer tystlåten än vi andra. Vi fyra som kom till gården var väldigt nära varandra och vi är bästa kompisar nu, så det kändes aldrig som en tävling mellan oss. Vi ville verkligen att alla skulle synas och höras, och få sin tid att visa sig själva. Isa hade verkligen blommat ut på ett annat sätt med oss, än hon hade gjort med Matthew, så vi ville ge henne tid. Det var inte så taktiskt, men vi tänkte inte på det utan vi ville att alla skulle få sin chans.

Frida blev glatt överraskad över att se Matthews kommentarer på tv efter deras date.
Frida blev glatt överraskad över att se Matthews kommentarer på tv efter deras date. Foto: TV4

Nu fick du själv lite egentid, hur var stämningen under den?

– Det är ju väldigt speciellt att sitta på en date med kameror framför sig, så jag hade varit väldigt nervös inför det. Men det var inte så läskigt. Både han och jag är väldigt pratglada personer så det blev ingen jobbig tystnad eller så. Så det var mycket bättre än väntat.

Vad hade du för känslor för Matthew just där och då?

– Jag hade inte börjat utveckla några känslor, det var efter så kort tid. Men det är klart att jag var nyfiken och väldigt öppen.

Han säger efteråt att det lyser om dig, att ni definitivt har kemi och att du är underbar, hur kändes det se honom säga det på tv?

– Det där var väldigt kul att se. Det är ju en så konstig situation, för ofta när man dejtar folk så vet man ju inte vad de tyckte om dejten och deras funderingar. Men här får man liksom se exakt livematerial vad den andra personen tyckte och tänkte direkt efteråt. Det var såklart jättekul att se att det var en positiv reaktion från hans sida, det kan man ju aldrig förvänta sig. Det är klart att jag blev glatt överraskad.

Nästa avsnitt är det dags för det första valet, hur går det då?

– Vi får väl se.

Bonde söker fru-Frida kom till gården – fick starka intryck: ”Något helt annat”Varatjejen Frida, 23, är en av fyra utvalda i Bonde söker fru: ”Otrolig lättnad”Fridas nervpärs – spänd väntan på sista rosen: ”En otrolig lättnad”

Artikeltaggar

Bonde söker fruNöje/KulturTV-serierVara

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.