Hoppa till huvudinnehållet

Götene fortsätter att vinna

Publicerad:
Skövde AIK förlorade mot Götene BK
Skövde AIK förlorade mot Götene BK

Det går fortsatt bra för Götene i division 2 norra Götaland herr i bowling. På söndagen mötte laget Skövde AIK i Ten Lanes och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Skövde AIK blev 10-9.

Skövde AIK har fyra poäng och Götene har tolv poäng efter fem omgångar.

Senare samma dag möter Götene Team Mariestad BK F borta.

Artikeltaggar

BowlingDivision 2 norra GötalandGötene BKSkövde AIK

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.