Hoppa till huvudinnehållet

Götene fortsätter att vinna

Publicerad:
Götene BK vann mot Trollhättan Dolphins BK
Götene BK vann mot Trollhättan Dolphins BK

Det går fortsatt bra för Götene i division 2 norra Götaland herr i bowling. På lördagen mötte laget Trollhättan Dolphins i Götene Bowlinghall och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Trollhättan Dolphins blev 10-9.

Götene har nu åtta poäng efter fyra spelade matcher, medan Trollhättan Dolphins har två poäng efter tre matcher.

Götene tar sig an Skövde AIK i nästa match borta söndag 23 oktober 10.00.

Artikeltaggar

BowlingDivision 2 norra GötalandGötene BKGötene Bowlinghall

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.