Hoppa till huvudinnehållet

Storseger för Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro borta mot Emtunga/Tråvad/Larv

Publicerad:

Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro tog åter igen en enkel seger när laget besegrade Emtunga/Tråvad/Larv borta på Ängevi i division 4 Västergötland nordvästra dam i fotboll. Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro gjorde sex mål, och vann med 6-0.

– En väldigt tung förlust då vi får en spelare utvisad tidigt i matchen och drar på oss skador. Men vi kämpar på hela matchen igenom och försöker göra det så svårt vi kan för motståndarna. Stor eloge till hela laget som ändå inte ger upp, kommenterade Emtunga/Tråvad/Larvs lagledare Christina Matiasson.

Emtunga/Tråvad/Larv har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Serien är nu färdigspelad. Emtunga/Tråvad/Larv slutar på nionde plats, och Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro på femte plats.

Artikeltaggar

ÄngeviDivision 4 Västergötland nordvästraEmtunga/Tråvad/LarvFotboll

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.