Hoppa till huvudinnehållet

Varnhem/Lundsbrunn föll mot Jula trots ledning

Publicerad:
Varnhem/Lundsbrunn förlorade mot Jula BK
Varnhem/Lundsbrunn förlorade mot Jula BK

I halvtid var hemmalaget Varnhem/Lundsbrunn i ledningen med 2-1. Men Jula vände – och vann. Till slut blev det 3-4 (2-1) i matchen i division 5 Västergötland norra herr i fotboll.

– Att vi förlorar den här matchen är helt overkligt men typiskt för den här säsongen. Jula gör mål på ingenting, vi skänker bort mål och domarinsatsen kan diskuteras. Fruktansvärt tråkigt och orättvist. Dessutom har vi flera halvlägen att avgöra tillställningen, men vi gör det för svårt för oss i de avgörande momenten, kommenterade Varnhem/Lundsbrunns tränare Gudmundur Magnusson.

Varnhem/Lundsbrunns mål gjordes av Tajson Rajkovic 2 och Abel Giorgis Ghebrmichael, Julas av Mikael Johansson 2, Markus Frykén och Jimmy Hermansson.

Varnhem/Lundsbrunn har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Jula har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Varnhem/Lundsbrunns sjätte uddamålsförlust den här säsongen.

Med en omgång kvar är Varnhem/Lundsbrunn på sjunde plats i tabellen, medan Jula är på tredje plats.

Motståndare i sista omgången för Varnhem/Lundsbrunn är Mariestad BK. Lagen möts lördag 1 oktober 16.00 på Vänershofs IP.

Artikeltaggar

Division 5 Västergötland norraFotbollJula BKSörbovallenVarnhem/Lundsbrunn

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.