Hoppa till huvudinnehållet

Kinne-Vedum kryssade mot Hova/Weimer Lyrestad

Publicerad:
Kinne-Vedums IF spelade lika mot Hova/Weimer Lyrestad
Kinne-Vedums IF spelade lika mot Hova/Weimer Lyrestad

I halvtid ledde Hova/Weimer Lyrestad matchen på bortaplan i division 5 Västergötland norra herr i fotboll mot Kinne-Vedum med 2-1. Men i andra halvlek jobbade sig Kinne-Vedum in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

– Tyvärr gör vi en svag första halvlek. Andra är betydligt bättre, även om vi slarvar för mycket i sista tredjedelen. Besviken att vi inte gör en bättre prestation och vinner. Men också glad att vi återigen lyckas vända matchen för att ta en viktig poäng, kommenterade Kinne-Vedums tränare Alexander Andersson.

Hova/Weimer Lyrestad tog en tidig ledning. Alfred Fernstedt gjorde målet, redan i tionde minuten.

Kinne-Vedum kvitterade till 1-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Peter Dahlin.

Hova/Weimer Lyrestad tog ledningen på nytt i 36:e minuten, genom Joel Sellén. I 66:e minuten nätade Peter Dahlin ännu en gång, och kvitterade för Kinne-Vedum. 2-2-målet blev matchens sista.

Kinne-Vedum har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Hova/Weimer Lyrestad har en oavgjord och fyra förluster. Det här var Kinne-Vedums femte oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Kinne-Vedum på åttonde plats och Hova/Weimer Lyrestad på tionde plats.

Lördag 3 september 16.00 spelar Kinne-Vedum borta mot Mariestad BK.

Artikeltaggar

Division 5 Västergötland norraFotbollHova/Weimer LyrestadKinne-Vedums IFKinnevallen

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.