Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Jung/Kvänum tog ännu en seger

Publicerad:

Jung/Kvänum fortsätter starkt i division 4 Västergötland nordvästra dam i fotboll. När laget mötte Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro hemma på Jungavallen på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 2-0. I och med detta har Jung/Kvänum fyra segrar i rad.

– Återigen en stabil seger. En bra damfotbollsmatch där båda lagen är spelande lag. Efter en jämn men ganska chansfattig första halvlek så tog vi över i andra akten. Vi vann mittfältskampen och kunde därefter hitta fram med bollar till våra snabba offensiva spelare. När vi tog ledningen ganska tidigt i den andra halvleken så kändes det som gästerna kroknade och sista delen av matchen så var vi klassen bättre. Vi har en stark defensiv och idag visade vi vi upp ett väldigt disciplinerat försvarsspel trots ett par skador i backlinjen, tyckte Jung/Kvänums tränare Jens Berntsson, efter matchen.

Därmed har Jung/Kvänum vunnit sex matcher i rad på hemmaplan.

Jung/Kvänum har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro har tre vinster och två förluster.

Jung/Kvänum stannar därmed i serieledning, och Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro på fjärde plats, i tabellen.

Jung/Kvänum tar sig an Vänersborgs FK U i nästa match borta söndag 28 augusti 18.00. Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro möter Trollhättans IF hemma tisdag 30 augusti 18.30.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland nordvästraFotbollJung/Kvänum IFJungavallen

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.