Hoppa till huvudinnehållet

TV: Lyxyachten vid Läckö – se Stardust här: ”Aldrig varit med om något liknande”

Publicerad:
Reporter Julia Naskovic
Julia Naskovic
julia.naskovic@nlt.se
Jessica Eliasson
jessica.eliasson@nlt.se
”Man kan säga att jag är uppväxt på Vänern, och jag har då aldrig varit med om något liknande i området”, säger Roger Johansson som i torsdags gled förbi Stardust.
”Man kan säga att jag är uppväxt på Vänern, och jag har då aldrig varit med om något liknande i området”, säger Roger Johansson som i torsdags gled förbi Stardust. Foto: Roger Johansson

Den 62 meter långa lyxyachten har under veckan engagerat många.

Efter en fisketur vid Lurö återvände Stardust till Läckö – och då passade Lidköpingsbon Roger Johansson på att fånga jättebåten på film.

Semestern fortsätter för familjen ombord på lyxyachten Stardust – som setts i Vänern under de senaste dagarna.

I tisdagskväll lade jättebåten till vid Läckö, men under onsdagen begav sig Stardust till Lurö – då familjen ombord skulle fiska gädda med Martin Sandmark.

Martin fiskar gädda med familjen ombord på Stardust: ”Kanske blir det en trend”Megayachten Stardust lade till vid Läckö: ”Det är en familj som semestrar”

Men så i torsdagseftermiddag återvände yachten till Läckö. En som då var ute och åkte på Vänern med sin båt var Lidköpingsbon Roger Johansson. Han tog snabbt upp sin telefon för att filma bjässen.

– Man kan säga att jag är uppväxt på Vänern, och jag har då aldrig varit med om något liknande i området, säger han.

Se Stardust vid Läckö här:

Artikeltaggar

BåtarFritid och livsstilLäckö

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.