Hoppa till huvudinnehållet

JUST NU: Fordon stillastående utanför Jung – helt stopp i ett körfält

Publicerad:
Reporter Julia Naskovic
Julia Naskovic
julia.naskovic@nlt.se

Det är problem i trafiken på väg 2602 mellan Rasagården och Skattegården, i riktning mot Jung. Orsaken är ett stillastående fordon, uppger Trafikverket.

Larmet om händelsen kom in klockan 14.06 på måndagen och man bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till klockan 15.00. Det är en traktor med haveri som delvis blockerar ett körfält, uppger Trafikverket.

Artikeltaggar

Trafikhändelser

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.