Hoppa till huvudinnehållet

53,5 i segerscore på Ekarna

Publicerad:
Foto: Peter Gustafsson

GOLF: Det bjöds på strålande spel när Midsommargolfen avgjordes på Ekarnas GK. Spelformen var fyrmannascramble och segerscoren blev fantastiska 53,5 nettoslag. Hela 14 av de 29 lagen gick under 60 netto.

Kvartetten Anders Bergqvist, Daniel Karlsson, Daniel Wilsson och Johan Jacobsson fick kliva upp överst på "pallen". Anton Heinulf, Christoffer Hansson, Emil Granström och Filip Nilsson tvåa på 55,1.

Trea på 55,6 blev Erik Forsblad, Viktor Forsblad, Ingemar Forsblad och Per Ljunggren.

Artikeltaggar

Ekarnas GKGolfGrästorps kommun

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.